Ohjeita ja yhteystiedot

 

Väljä pöytä houkuttaa ostamaan. Jos tavaraa on liikaa, ei asiakas mielellään tutki pöytää tarkemmin. Tuotteita on mahdollista laittaa myös vitriiniin myyntiin erillistä korvausta vastaan.

Tule laittamaan myyntipaikkasi myyntikuntoon heti vuokrajaksosi alettua. Tyhjentämisen pitää tapahtua viimeistään viimeisenä vuokrapäivänä. Kierrä vielä myymälä tarkistaaksesi, että tavaroitasi ei ole eksynyt muille paikoille.
Jos tuot viallisia tuotteita myyntiin tai et tiedä jonkin laitteen toimivuudesta, muista mainita se selkeästi hintalapussa. Pääsääntö on kuitenkin, että tuotteet ovat ehjiä, turvallisuussäädökset täyttäviä ja laillisia tuotteita. Henkilökunta saa poistaa myynnistä tuotteet, jotka eivät täytä näitä kriteerejä tai ovat muutoin vahingollisia.

Myyntituotteiden tulee mahtua myyntipaikkaan (pöytä/rekki/kouru). Isommat tuotteet on mahdollista sijoittaa henkilökunnan näyttämälle paikalle.

Kirpputori Säästöporsas ei vastaa myytäville tuotteille tapahtuneista vahingoista tai varastetuista tuotteista. Kirpputorilla on tallentava videovalvonta ja myytäviin tuotteisiin on mahdollista laittaa hälyttimiä. Hälyttimistä saat lisätietoa henkilökunnalta.

Jotta tilitykset sujuisivat mahdollisimman joustavasti, suosittelemme että annat tilinumerosi, jolloin voimme maksaa tilityksen suoraan pankkitilille.

Huomioithan, että emme tee käteistilityksiä viikonloppuisin, poikkeuksena päättyvät vuokra-ajat.

 

Kirpputori Säästöporsas

Turuntie 67
32200 Loimaa

041 791 3122

kirpputori@saastoporsas.fi

 

Aukioloajat 1.9.2023 alkaen

ti - to 11 - 18
pe 11 - 16
la 10 - 14
su - ma SULJETTU

touko- elokuun aukioloajat:

ma 12 - 17
ti - to  11 - 18
pe 11 - 16
la - su SULJETTU

SULJETTU

juhannus 15.-23.6.

kesäloma 20.7.-4.8.